03/01/2019

SOL LUCET OMNIBUS 2019-01-03 18:40:00

Sorprèn llegir “ Eichmann a Jerusalem” d’Hannah Arendt, els nazis van poder identificar als jueus  gràcies als registres d’informació existents , però especialment gràcies als mateixos consells jueus, facilitaren les seves dades a les SS, ( en un primer moment d’acord amb els sionistes creien que el Reich els hi facilitaria una terra pròpia), primer els van concentrar, després aniquilar, la “Endlösung” la solució final al problema jueu en pro de la raça ària escollida.

La planificació del genocidi davant la llar de foc, tot fent el típic „Frühstuck“ en una casa al llac de Wannsee als afores de Berlin, tot molt planer, tot molt fàcil, una Conferència de no més hora i mitja,  al gener drl 42, començava la  matança massiva organitzada, logística de ferrocarrils, fins acabar amb l’orquestra de música clàssica a l’entrada de les cambres de gas, la música per a facilitar l‘accés submís a la mort administrada per botxins cultes.

Havent llegit les declaracions d’Eichmann al judici a Jerusalem, hi ha una idea que em perfora el cervell, en algún lloc del Món s‘ha organitzat una II Conferència de Wannsee? Què fa Bannon i els seus a Roma? Planifiquen un nou Ordre internacional? . Totes les nostres dades són al núvol,  massa fàcil si cau a mans de monstres, les xarxes, els xips, el control de les nostres vides,  eines infernals, com els arxius a mans d’Eichmann, qui pot classificar?, qui pot concentrar?  i després, com ell, davant la violència d’un Món irrespirable, un nou „Judenrein“ un nou ecologisme darwinista pot caure sobre nostre, els serà fàcil fer-nos creure que el millor és una mort dolça i organitzada?  La “Neo-Endlösung” per a salvar la Humanitat escollida?

Sinó els hi parem els peus, sinó aturem el neo-feixisme arreu, en 10 o potser 20 anys, però no gaire més, poden tornar els Eichmann del SXXI, no caldrà guerres, no caldrà que morin els seus, els no escollits, a nosaltres, ens pujaran als trens de la mort amb alta velocitat.

Protegeix les teves dades. Gestiona-les amb seguretat. Venen temps de resistència.

Estrasburg, 2 de gener de 2019.