01/12/2016

10 aplicacions per buscar feina

Per buscar feina avui en dia és interessant crear una marca personal a Internet. I per fer-ho existeixen xarxes socials i apps orientades als professionals i a la cerca de llocs de treball. En aquest post, us en presentem una desena.

LinkedIn. Amb gairebé 500 milions d’usuaris, és la xarxa social de professionals més concorreguda. Hi pots tenir el currículum i la carta de presentació, a banda de cercar-hi ofertes de feina, contactar amb professionals del teu àmbit i demanar a aquells amb qui has treballat que et recomanin.

LinedIn Job Search. LinkedIn també té aquesta app específica per buscar feina. Et permet inscriure’t en ofertes, seguir el procés de les teves candidatures, buscar feina sense que el teu cap ho sàpiga…

Infojobs. La web d’ofertes de feina més popular. T’ofereix milers de processos de selecció.

Jobandtalent. Hi ha recomenacions d’ofertes de feina personalitzades segons el teu perfil.

Trovit. Un dels principals cercadors de feina d’Internet. Et dóna l’opció de subscriure’t a determinades paraules per rebre ofertes personalitzades.

Indeed. Similar a Trovit. El fan servir més de 15 milions de persones a tot el món. La seva app et deixa filtrar per tipus de feina, salaris i categoria personal.

Monster. El gegant de la feina temporal Randstad l’ha comprat. El cercador, un dels més populars, té milers d’ofertes a tot el món.

Jobeeper. No cal que et registris per fer servir l’app. Si una oferta t’interessa, només has d’enviar el CV al mail que t’indiquen.

Careerbuilder. És gratuïta i et permet accedir a un centenar d’ofertes de feina de manera senzilla.

JobToday. Amb aquesta app, també gratuïta, els candidats reben una resposta a la seva candidatura en menys de 24 hores.

 

 

Font: Trecebits