29/11/2016

ACVic. Visites comentades. Activitats educatives

ACVic Centre d’Arts Contemporànies és un equipament cultural públic de la ciutat que genera projectes d’art contemporani relacionats amb l’educació i el territori.

Organitza exposicions temporals, activitats formatives, cicles de conferències i tallers per a tots els públics. Entrada lliure.

Per complementar les exposicions que es programen al centre, ACVic incorpora un programa de visites comentades, gratuïtes, amb l’objectiu d’apropar l’art contemporani a un públic ben divers, enriquir el bagatge cultural i fomentar la mirada crítica dels participants.

Totes les visites es complementen amb una activitat educativa, que té com a finalitat dotar d’una experiència lúdica els continguts de l’exposició.

A l’inici de cada exposició, s’ofereix una visita per als educadors i acompanyants perquè puguin conèixer de primera mà els continguts de l’exposició i adaptar-la a les necessitats de cada grup.

ACVic compta amb una programació regular d’exposicions que canvia cada trimestre.

Tots els dissabtes a les 12.00 h. s’ofereix la visita gratuït a ACVic per al públic general sense reserva prèvia. Una bona oportunitat per apropar-se a l’art!

Actualment ACVic ofereix visites comentades amb una activitat educativa vinculada gratuïtes a les exposicions:

EMBOTIR I DIGERIR

De La Comunidad i Miralda – FoodCultura

Fins el 31 de desembre

A ACVic Centre d’Arts Contemporànies (Sant Francesc, 1. Vic)

Embotir i Digerir ens parla de la construcció cultural al voltant del menjar i dels processos: Menjar, embotir, digerir, transformar..

Més informació de l’exposició: http://acvic.org/

Acvic

PERMEABILITATS

De Joan Furriols, Jordi Lafon i Pep Montoya

Fins el 31 de gener

Al Museu de l’Art de la Pell (Arquebisbe Alemany, 5. Vic)

Programació i execució de les visites comentades des d’ACVic.

La visita comentada es centrarà en les relacions que s’estableixen entre els tres artistes a partir dels temes que els connecten.

Més informació de l’exposició: http://acvic.org/

Acvic

L'entrada ACVic. Visites comentades. Activitats educatives ha aparegut primer a Badabum.