Aquest dilluns 16 d’octubre es va celebrar la 11a edició del Dia Mundial del Pa. És un dia dedicat a tots els flequers del món i a tothom que vulgui sumar-se a commemorar aquest aliment bàsic forma part de la nostra alimentació des de la prehistòria.
Va ser creat per la Federación Internacional de Panaderos (UIB) per compartir la seva feina i intercanviar idees i opinions sobre les varietats de pa, gairebé infinites, que es fabriquen avui en dia.
L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana consumir 250 grams de pa al dia per persona, uns 100 grams més dels mengem actualment. La mitjana espanyola es troba als 96 grams diaris.
Però, quins beneficis té menjar pa diàriament?
Aquest dilluns 16 d’octubre es va celebrar la 11a edició del Dia Mundial del Pa. És un dia dedicat a tots els flequers del món i a tothom que vulgui sumar-se a commemorar aquest aliment bàsic forma part de la nostra alimentació des de la prehistòria.
Va ser creat per la Federación Internacional de Panaderos (UIB) per compartir la seva feina i intercanviar idees i opinions sobre les varietats de pa, gairebé infinites, que es fabriquen avui en dia.
L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana consumir 250 grams de pa al dia per persona, uns 100 grams més dels mengem actualment. La mitjana espanyola es troba als 96 grams diaris.
Però, quins beneficis té menjar pa diàriament?