03/06/2020

Bon dia amb el Papa Francesc – Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 4 de juny de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 4 de juny de 2020 / JESUCRIST, GRAN SACERDOT PER SEMPRE / Dia Internacional dels Infants Víctimes Innocents d'Agressió - Dia Mundial de la Fertilitat
----------
«He estat testimoni amb gran preocupació del malestar social en la vostra nació després de la tràgica mort del senyor George Floyd. No podem tolerar ni tancar els ulls davant el racisme i l'exclusió de cap manera i, no obstant això, pretendre defensar el caràcter sagrat de tota vida humana. Hem de reconèixer que la violència de les últimes nits és autodestructiva i contraproduent. Res es guanya amb la violència i es perd tant! Avui m'uneixo a l'Església en Sant Pau i Minneapolis, i dels Estats Units, en l'oració pel descans de l'ànima de George Floyd i de tots els altres que han perdut la vida com a resultat del pecat del racisme. Resem pel consol de les famílies i amics afligits, i resem per la reconciliació nacional i la pau que anhelem».

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 3 de juny, després de la catequesi sobre l’oració, i adreçant-se als ciutadans dels Estats Units - Transmesa en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Quan va arribar l'hora, Jesús es posà a taula amb els apòstols i els digué: Com desitjava menjar amb vosaltres aquest sopar pasqual abans de la meva passió!». (Lluc 22,14-15).
-----------
Santoral:
-Sant Pere Màrtir o de Verona, prevere i màrtir. 
-Sant Francesc Caracciolo, prevere, fundador.  
-Sant Hilari, bisbe.
-Santes Noemí i Rut, sogra i nora, segons la Bíblia.
----------
Tingueu un bon dijous!