12/04/2020

Bon dia amb el Papa Francesc – Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 13 d’abril de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 13 d’abril de 2020 / Dilluns dins l’octava de Pasqua - Dia Mundial de l'Astronomia
----------
«Les paraules que realment volem escoltar en aquest temps no són indiferència, egoisme, divisió i oblit. Volem suprimir per sempre! Aquestes paraules sembla que prevalen quan en nosaltres triomfa la por i la mort; és a dir, quan no deixem que sigui el Senyor Jesús qui triomfi en el nostre cor i en la nostra vida. Que Ell, que ja va vèncer la mort obrint-nos el camí de la salvació eterna, dissipi les tenebres de la nostra pobra humanitat i ens introdueixi en el seu dia gloriós que no coneix ocàs».

(Del missatge de Pasqua  del Papa Francesc abans de la benedicció “Urbi et Orbi” – Basílica de Sant Pere del Vaticà – Diumenge 12 d’abril de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Immediatament elles, amb por, però amb una gran alegria, se n'anaren del sepulcre i van córrer a anunciar-ho als deixebles. Però tot d'una Jesús els va sortir al pas i les va saludar». (Mateu 28,8-9).
-----------
Santoral:
-Sant Hermenegild, príncep i màrtir.
-Sant Martí I, papa i màrtir.
-Santa Agatònica, màrtir.
----------
Tingueu un bon dilluns de Pasqua!