02/03/2021

Bon dia amb el Papa Francesc – Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 3 de març de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 3 de març de 2021 / Dia Mundial de la Natura - Dia Mundial de la Vida Silvestre - Dia Internacional de l'Audició - Dia Mundial dels Defectes del Naixement

----------

«Quan jo vaig a confessar-me és per a sanar-me, per a curar la meva ànima. Per a sortir amb més salut espiritual. Per a passar de la misèria a la misericòrdia. El centre de la confessió no són els pecats que diem, sinó l'amor diví que rebem i que sempre necessitem. El centre de la confessió és Jesús que ens espera, ens escolta i ens perdona. Recordin això: En el cor de Déu estem nosaltres abans que les nostres equivocacions. I resem perquè visquem el sagrament de la reconciliació amb renovada profunditat i per a assaborir el perdó i la infinita misericòrdia de Déu. I resem perquè Déu doni a la seva Església sacerdots misericordiosos i no torturadors».

 

(De la “Intenció de Pregària” del Papa Francesc pel mes de març de 2021 -  “Xarxa Mundial de Pregària del Papa”).

 

----------

Paraula del Senyor:

«Ja sabeu que els governants de les nacions les dominen com si en fossin amos i que els grans personatges les mantenen sota el seu poder. Però entre vosaltres no ha de ser pas així». (Mateu 20,25-26). 

 ----------

Santoral:

-Sant Medir, pagès i màrtir.

-Sant Ermenter (o Emeteri) i  Sant Celdoni (o Celoni), soldats màrtirs. 

-Santa Màrcia, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dimecres!