22/09/2017

BT optimitza amb ForeScout la visibilitat dels dispositius connectats a la xarxa

BT ha anunciat el llançament de BT Managed Endpoint Access Security , un nou servei de seguretat que protegeix les organitzacions de ciberamenaces i malware a través d'una major visibilitat i una millor monitorització dels dispositius connectats a la seva xarxa corporativa.
El nou servei aprofita la tecnologia de ForeScout Technologies, una companyia líder en seguretat a Internet de les Coses (IoT), per proveir visibilitat en temps real sense agents i control dels dispositius connectats a les xarxes corporatives. Això inclou dispositius privats gestionats i no gestionats, BYOD (Bring Your Own Devices) i IoT.

BT optimitza amb ForeScout la visibilitat dels dispositius connectats a la xarxa

L'aproximació a la seguretat de xarxa sense agents de ForeScout aporta descobriment, classificació, avaluació i monitorització dels dispositius, permetent als usuaris veure el que hi ha a la seva xarxa, des de l'àmbit intern al núvol, i gestionar-lo de manera segura. ForeScout pot també orquestrar una operació de reforç de seguretat basada en polítiques, amb productes de gestió de seguretat i TI que automatitzen els fluxos de treball de seguretat i acceleren la resposta davant l'amenaça.


BT optimitza amb ForeScout la visibilitat dels dispositius connectats a la xarxa


David Stark, vicepresident de la cartera de Seguretat a BT, va indicar: "El nostre abast global i la nostra experiència en el subministrament d'una completa gamma de serveis de ciberseguretat ens converteixen en soci de preferència per a les empreses de tot el món”. En incorporar la tecnologia ForeScout, “vam ampliar la nostra habilitat per protegir les organitzacions de les últimes amenaces mitjançant un control i visibilitat millorats”. Tant si es tracta de protegir una oficina central com una delegació, “afegir la capacitat de monitoritzar qualsevol dispositiu connectat a la xarxa ofereix una capa de seguretat addicional per a companyies que estan avançant cap al món digital".

BT optimitza amb ForeScout la visibilitat dels dispositius connectats a la xarxa

D'altra banda, Todd DeBell, vicepresident de Global Channels va dir que, "amb més dispositius connectats a les xarxes corporatives que mai, la superfície d'atac s'estén exponencialment”. Romandre per davant en aquest repte és un esforç continu per a qualsevol empresa. “La relació de ForeScout amb BT portarà més seguretat als CIOs que busquen una seguretat addicional i una millor orquestració, alhora que ens permet aprofitar l'extens abast global de BT".


Font: RedesTelecom