14/03/2018

Celebra el Dia del Pare amb Arderiu!👨‍👩‍👧‍👦

El proper dilluns 19 de març és la Diada de Sant Josep i també se celebra el Dia del Pare. Aquesta celebració va néixer als Estats Units de la gratitud d’una filla, Sonora Smart Dodd, cap al seu pare, un veterà de la guerra civil nord-americana anomenat Henry Jackson Smart. L’esposa d’Henry va morir en donar a llum al seu sisè fill i ell va cuidar i educar als seus fills sense ajuda i amb tot l’afecte del món en una granja de l’estat de Washington.

Arrel d’això, Sonora va tenir la idea de celebrar el Dia del Pare mentre escoltava un sermó del Dia de la Mare, el 1909. La celebració es va estendre ràpidament a Europa, Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica com una manera d’homenatjar els pares i reconèixer el seu paper en la criança i l’educació dels seus fills.

A Catalunya, aquest dia és tradició menjar crema catalana, que per aquest motiu s’anomena també crema de Sant Josep. A Arderiu la Carn et proposem una sèrie de recomanacions per acompanyar aquest deliciós postre i celebrar en família el dia del pare:

  • Els canelons de la mestressa: Els nostres canelons casolans, fets a casa amb la matèria prima pròpia i de màxima qualitat són ideals per gaudir d’un bon àpat sense passar-te hores i hores a la cuina. Pots encarregar safates petites o grans en funció dels que sigueu a taula. A més, a Arderiu t’ho posem molt fàcil: aquesta setmana tenim promoció de 3×2! Paga’n 2 safates i emporta-te’n 3… 
  • Carn a la brasa: Ara que és temps de barbacoes i calçotades, la carn a la brasa pot ser una gran aliada en la vostra celebració, especialment si la feu a l’aire lliure. No hi pot faltar el xuletó de vedella, el xai enrasat de Moià, el xurrasco i la llonganissa estil valls. Tenim les millors ofertes! ☀️
  • Pollastres farcits: Tenim farcits per a tots els gustos. Poden estar farcits de prunes, de fruits secs, de marisc, de pinya i pernil del país, de bacó… Són perfectes per compartir en família.

Si bé és cert que tots els dies són bons per a dir als nostres pares quant els estimem, no ens podem oblidar el Dia del Pare de mostrar-los com d’especials són per a nosaltres.

Canelons_XXSS3