21/10/2016

Cinc trucs per convertir-se en el rei d’Instagram

Gràcies a parar esment a petites qüestions, les nostres fotos d’Instagram poden millorar en qualitat, i més ara que les càmeres dels mòbils s’equiparen a les càmeres compactes.

Imitació. Segueix comptes d’instagramers reconeguts; aprendràs a través d’imitar els millors. D’altra banda, l’aplicació Okdothis és molt útil per trobar idees i ser creatius. A través de reptes que et va posant, l’app t’ajuda a aprendre.

La càmera. Tant si tenim un mòbil car com un de gamma més baixa, el més possible és que la càmera que tingui sigui decent. Quins punts forts i quins punts febles té? Vigila de no fer fotografies nocturnes ni zooms: no són gaire amics dels mòbils.

Composició. Les fotografies que es publiquen a Instagram han de ser més aviat quadrades. Enquadra ja la foto amb la proporció 1:1 per evitar que perdi l’encant si l’has de retallar després. Hem de pensar en la regla dels terços, derivada de la proporció àurea, i que consisteix en colocar l’objecte retratat a una de les intereseccions que apareixen quan actives la quadrícula de la càmera.

Filtres. No sobrecarreguis les teves fotos amb filtres predissenyats. Deixa-les sense editar-les si són boniques o fes servir una aplicació externa per fer-ho. Lightroom, VSCO i Snapseed en són alguns exemples. Juga amb els ajustaments bàsics: il·luminació, contrast, balanç de blancs i nitidesa.

Compartir. Hem d’etiquetar les nostres imatges amb hashtags per tal que arribin al màxim públic possible. Això sí: hashtags en moderació.

Font: El Confidencial