11/12/2017

Compartir pantalla en dispositius mòbils iOS 11 ja és possible

TeamViewer va presentar fa uns mesos el primer programari del mercat que permet a tots els usuaris de dispositius mòbils iOS 11 compartir pantalla. El programari combina la seva experiència empresarial i les seves garanties de seguretat perquè els usuaris puguin col·laborar eficientment i brindar suport de forma segura, de manera que es millori la productivitat i la comunicació en oficines de tot el món. Aquesta funció ja està disponible com a vista prèvia per a tots els usuaris.

Compartir pantalla en dispositius mòbils iOS 11 ja és possible

"TeamViewer s'enorgulleix de ser un agent innovador en la indústria, gràcies a la creació de programari de suport remot i eines de col·laboració empresarial que satisfan les creixents demandes de negoci de pimes i empreses de més calat", diu Andreas König, CEO de TeamViewer. "Amb la inclusió de les funcions de compartició de pantalla en iOS trenquem les barreres per millorar la col·laboració mitjançant la unificació de plataformes entre departaments i oficines globals. Així ampliem les oportunitats per augmentar la productivitat i la comunicació eficaç, a més de permetre la col·laboració".

Apple té el domini en la indústria dels smartphones. L'any passat va ocupar el 79,2% dels beneficis mundials de telèfons intel·ligents, segons Strategy Analytics. I ha distribuït 41 milions d'unitats al segon trimestre de 2017, segons IDC. Segons la companyia de la poma, la funció de compartir pantalla a iOS és la característica més sol·licitada a la firma. Aquesta funció serà especialment beneficiosa per als usuaris que necessiten proporcionar suport remot a propietaris d'iPhone i iPad, així com per a usuaris que busquen rebre suport tècnic. Aquest programari pioner del mercat en oferir la funció de compartir pantalla oficial i que s'estrena amb el llançament del programari iOS 11 d'Apple permet als usuaris beneficiar-se de les millors capacitats de TeamViewer, ja sigui utilitzant els seus ordinadors portàtils, smartphones o tauletes. Les funcions de compartir pantalla d'iPhone i iPad depenen de la disponibilitat del programari iOS 11 de Apple.

Font: RedesTelecom