27/12/2017

Consells per complir els propòsits d’Any Nou 🎆

Deixar de fumar, anar al gimnàs, aprendre anglès, menjar més sa… Aquests són alguns dels propòsits que molta gent es fa en començar l’any però… quants els compleixen? Per què costa tant convertir els bons propòsits en bons hàbits?

 Aquests són alguns consells per aconseguir complir-los:

  1. En primer lloc cal preguntar-se què es vol aconseguir aquest any. És bo escriure en un paper els propòsits i definir-los en accions concretes i en el temps.
  2. El segon consell és apuntar els motius pels quals hem triat aquells propòsits, respondre què ens aporten i comunicar-ho als amics i coneguts. Això afegeix dosis de realitat i responsabilitat al propòsit.
  3. Cal observar els propòsits amb il·lusió, no com a obligacions feixugues. Els experts recomanen escollir-ne tres de prioritaris per tal de focalitzar-hi les nostres energies.
  4. És bo preguntar-nos com ens ho farem per aconseguir els nostres objectius. Per això cal concretar i organitzar-se: deixar ben clar el què, el qui, el com i el quan per tal de seguir un pla ben definit.
  5. És molt important evitar la procrastinació, és a dir, posposar o ajornar el canvi d’hàbits, perquè és una manera de no encarar el problema.
  6. S’ha de ser realista amb les fites: només ens podem proposar allò que estem disposats a dur a terme.
  7. Finalment, cal posar la nostra llista en un lloc visible, com pot ser la pantalla de l’ordinador o la nevera, on la veurem cada dia.  Així recordarem constantment els nostres objectius i ens pot servir com a revulsiu per aconseguir-los.

Font: Ara.cat (https://www.ara.cat/estils_i_gent/bons-proposits-any-nou-consells_0_1495050568.html)

Els nostre propòsit a Arderiu la Carn per aquest 2018 és continuar oferint productes de gran qualitat a bon preu i seguir vetllant per la salut dels nostres clients, elaborant sense gluten i sense conservants ni colorants com hem fet fins ara.

Feliç 2018 a tothom! 😀🎆