09/08/2018

Consells per estalviar temps a la cuina

Conciliar la feina, la família, els estudis, les relacions socials, etc., pot arribar a consumir la major part del nostre temps. Però, i si et diguessin que hi ha una solució per estalviar temps a la cuina?

Aquí et deixem uns quants consells:

  1. Tingues sempre a mà receptes ‘comodí’: 4 o 5 receptes que et serveixin en qualsevol moment i no requereixin molta preparació. Receptes que puguis cuinar amb els ingredients que sols tenir a casa. Inclús en el cas de les salses.
  2. Utilitzar tècniques de cocció passiva: les tècniques ‘Slow cooker’ i ‘Instant Pot’ poden ser una bona alternativa.
  3. Escollir ingredients que es cuinin de pressa: Si no tens molt temps per cuinar, escull aliments que es cuinin fàcilment: carn picada, filets, peix, ous, espinacs, carabassó, xampinyons, etc.
  4. No tinguis por a experimentar: Les receptes no són unes instruccions fixes a seguir al peu de la lletra. Són més aviat directrius que pots modificar en funció de les teves necessitats i gustos. Quan no tinguis els mateixos ingredients que apareixen a la recepta, imagina i experimenta amb d’altres. Així no perdràs temps anant a comprar.
  5. Utilitza les sobres: L’últim àpat de la setmana pot ser el millor moment per aprofitar i reutilitzar el que has estat menjant els dies anteriors. Amanides, sopes, woks, truites, etc. són receptes ideals per cuinar amb les sobres que ens queden.

 

Vols saber-ne més? Trobaràs l’article sencer a 👉 https://www.evamuerdelamanzana.com/ahorrar-tiempo-en-la-cocina/