11/06/2021

Coses dels SMS del CATSALUT (dels collons)

Eficiència segona part

els SMS de la meva salut ataquen de nou

Ja diuen en castellà que nunca segundas partes fueron buenas...

Després que la meva dona rebés l’SMS de CATSALUT pel qual li informaven del resultat NEGATIU de la prova d’antígens que no s’havia fet mai i després que intentés debades saber d’on venia l’error, els déus de la informàtica es varen confabular per atacar de nou i posar en evidència mancances i incompetències.

Un parell de dies després de rebre el primer SMS, la meva dona n’ha rebut un altre pel qual li informen del resultat NEGATIU de la prova PCR que no es va fer tampoc el 2 de juny.

De nou, al CAP de Sant Joan de les Abadesses no en sabien (ni en volien saber) res, com la primera vegada. Després de trucar al 061 tampoc no varen aclarir res de res. L’actitud dels interlocutors es la ben sabuda de “quan es va fer vostè la prova PCR” tot i dir-los que no se n’ha fet cap. Potser hi treballen gent sorda?

Llavors vàrem decidir comprovar al seu apartat de resultats de la meva salut on, efectivament constaven els resultats de les proves, 3 en total, que mai la meva dona no s’ha fet el fatídic 2 de juny.

En obrir els documents vàrem poder comprovar que havien estat realitzades per encàrrec del CAP de Sant Esteve d’en Bas , lloc on hi vàrem trucar per explicar els fets. Amablement la recepcionista entén la situació, es disculpa i admet que l’error prové d’allà i que efectivament hi ha una altra dona amb el mateix nom i cognoms que la meva dona que sí que es va sotmetre en aquestes proves d’antígens i PCR el maleït 2 de juny de 2021.

Aclarit a mode de detectiu privat la trama de l’enrenou, la meva dona seguia amb la lloable intenció d’evitar una quarantena a una persona que devia estar esperant els resultats i que òbviament no tenia. En aquest CAP informen que avisaran a l’afectada però que no saben com treure els resultats de la pàgina de la meva salut de la meva dona i que contactem al 061...

Per anar ràpid, contactant al 061, es constata que ningú no en té ni puta idea, allò de sempre, que tranquils i que algú la trucarà, però, de moment, han passat els dies, ningú no ha trucat ni tampoc no s’ha fet la correcció.

Ara el tema és que es veu que sí que et poden posar a la teva salut, resultats de proves que no són teves però que treure-les, es veu, que resulta impossible.

Aquests fets fan qüestionar l’eficiència i eficàcia del sistema. Entenem perfectament que algú s’equivoqui i entri per error les dades a un usuari de nom i cognoms idèntics (però d’adreça diferent), però no es pot admetre que la complicació per esmenar l’error sigui insalvable.

Què se suposa que cal fer? Acudir al MOSAT, a l’FBI o a les restes de la KGB per tal que ens modifiquin les dades de la meva puta salut amb habiltats de la guerra freda i espionatge d’alt nivell?

Sembla que el sistema és fràgil, però no tan com la incompetència descomunal dels seus administradors.

De moment poso l’etiqueta, vaja el hashtag #SMSCATSALUT en aquestes entrades perquè sembla que la cosa va per llarg. No sé si Europa ens mira, però, si ho fa, es deuen fer un tip de riure.

I per acabar, se m'acut i si canvien el nom de La meva salut per M'importa un rave la teva salut?

Rock me mama