15/09/2016

El 100 aniversari de Boeing

Cal tenir en compte la profunda influència que Boeing ha tingut a la regió de Puget Sound (Washington) i la resta dels Estats Units durant l'últim segle.

El 100 aniversari de Boeing

Des que Bill Boeing va llançar el seu primer hidroavió al llac Unió i va constituir la seva companyia al 1916, les màquines de vol de Boeing han anat connectant continents, modernitzant els viatges i han arribat a l'espai. Han ajudat a derrotar els tirans d'Amèrica, guanyar guerres mundials i mantenir la seva força i seguretat.

El 100 aniversari de Boeing

Els avions són gloriosos i inspiradores i segures meravelles de l'enginyeria. Tot i així, són només una part de la història.
Boeing ha aconseguit fer dissenys i construccions de les millors aeronaus al món any rere any, dècada rere dècada. Per això requereix de continus avenços en la tecnologia, les capacitats de fabricació i de les operacions. Això no és poc per una edat de 100 anys.

El 100 aniversari de Boeing

El públic també té mèrit per donar suport al treball de Boeing en el seu camí. Tot i que el futur de Boeing a l'estat de Washington és menys segur, aquest centenari de la companyia, segueix sent una oportunitat per reflexionar sobre el bé que ha fet aquesta organització, que ha invertit en aquest estat.

El 100 aniversari de Boeing

El suport de les administracions ha estat cabdal. De fet, recentment, el suport de l'administració pública, ha vingut d'incentius dels impostos estatals que estableixen la propera generació de fabricació d'avions de fibra de carboni.
Els dividends d'aquestes inversions són incommensurables. Per exemple, no és cap coincidència que les empreses d'alta tecnologia per desenvolupar el nou programari, van créixer al costat de Boeing.

El 100 aniversari de Boeing

Boeing s'ha mantingut a Seattle, a l'avantguarda de la tecnologia des de la seva creació. Va ser un dels majors clients d'equips a mesura que van proliferar a la dècada de 1960, la creació d'un grup d'experts que llavors eren adolescents com Bill Gates i Paul Allen.

El 100 aniversari de Boeing

Van començar a Microsoft, per descomptat, però més tard va motivar Jeff Bezos i molts altres per construir empreses de tecnologia en l'àrea de Seattle.
Més recentment, Bezos i altres empresaris espacials han format empreses per fer la nau espacial a la regió de Puget Sound, un cop més, sobre la base d'un conjunt de coneixements desenvolupats per Boeing.
El 100 aniversari de Boeing

Realment, Boeing ha proporcionat els ingredients necessaris per produir generacions d'empresaris d'èxit.
La companyia també ha contractat a molta gent amb talent de tot el país i del món, incloent científics i enginyers, per desenvolupar algunes de les màquines més complexes i avançades.
Aquesta força de treball i l'empresa al seu torn són ferms partidaris de K-12, de formació professional i l'educació superior.
Potser el més important respecte l'èxit de Boeing, va ser mostrar a tots que Seattle té el entorn adequat per a crear i desenvolupar productes i empreses que canvien el món d'una manera notable.

Font: The Seattle Times