18/10/2016

El foc òptim per a una barbacoa

A Arderiu La Carn som especialistes en barbacoes. Tenim les carns, el carbonet, les salses i acompanyaments i, fins i tot, un espai per poder coure i menjar-vos les carns.

No ens descuidem, tampoc, d’aquest blog, on intentem recopilar informació que us pugui ser útil a l’hora de fer la vostra barbacoa. Avui parlarem del foc, un element clau en les barbacoes.

D’entrada, val a dir que fins que l’escalfor no sigui uniforme és millor no posar-hi les carns. Poseu les graelles a una distància, on el foc no sigui massa fort i les carns no hi estiguin en contacte directament.

Com més gruixut sigui el tros de carn, més lluny haurà d’estar del foc. Així no us trobareu allò tan clàssic que la carn es crema de fora i de dins encara està crua. I a l’inrevés: com més prima la carn, més a prop de les brases.

Un altre truc interessant és el de posar la carn a les graelles un cop estiguin calentes. Si ho feu mentre encara estan fredes, les carns se us hi enganxaran.

Font: Sabormediterraneo