29/03/2017

El Mercat del Ram, també per la canalla

El Mercat del Ram amplia l’oferta de tallers i activitats destinats al públic familiar. La Casa de Pagès, passejades de bestiar a càrrec de nens i nenes, tallers relacionats amb la natura i xocolatades en són algunes de les més destacades.

La Casa de Pagès proposa un viatge cap als inicis de l’agricultura i la ramaderia. D’on provenen els aliments que consumim? Com conviuen les formes de producció del passat amb els mètodes de la indústria actual? Les respostes venen en forma d’exposicions i tallers de tota mena, dirigits tant a grans com a petits. Aprendrem a fer un planter, coneixerem la feina dels apicultors, descobrirem les varietats de cereal que es fan servir pel consum humà i animal i experimentarem amb l’elaboració càrnica i l’elaboració de la mantega, entre moltes altres activitats.

Al mateix Recinte Firal, l’Associació de Frisona d’Osona (AFO) organitza una demostració de manegadors infantils, on es podrà veure que els més petits també s’impliquen a les feines de l’activitat ramadera traient a passejar els vedells de les seves granges.

A la Mostra de Turisme d’Osona, situada al Passeig, on es faran diverses activitats relacionades amb la natura i turisme, el grup Viladrau Educació hi farà un taller per nens i nenes de creació de menjadores per a ocells.

A banda dels habituals inflables que s’instal·len a la zona de la Farinera, allà mateix també hi podreu trobar el Babyland, una proposta pels més menuts que els permetrà conduir un petit LAND ROVER propulsat amb bateria en un circuit tancat.

I per acabar, la Plaça Màrtirs acollirà l’Experience Market, un mercat de roba i complements que ve acompanyat d’una gran diversitat d’activitats infantils que es portaran a terme al llarg del dia: taller de màgia, espectacles d’humor, xocolatada i molt més.

Programació infantil mercat del ram Vic

L'entrada El Mercat del Ram, també per la canalla ha aparegut primer a Badabum.