El rellotge de polsera
Omega es podria considerar el rellotge més rellevant de l'univers, perquè ha format part de la carrera espacial d'una manera particular.
Aquest va ser el rellotge que va seleccionar la NASA en el seu dia de forma oficial per mesurar el temps a bord de la missió Apol·lo. Neil Armstrong portaria en el seu propi canell
1 Omega Speedmaster Professional Chronograph quan baixés per l'escaleta del mòdul lunar i trepitgés per primera vegada el mar de la tranquil·litat.
OmegaCom explica Buzz Aldrin (que també portava el seu Omega) en la seva autobiografia,
Retorn a la Terra publicada el 1973:
"Poques coses són menys necessàries quan estàs passejant per la Lluna que saber quina hora és a Houston, Texas. No obstant això, com que a mi m'agraden els rellotges, vaig decidir col·locar-me el Speedmaster al canell dret, al voltant de la gruixuda màniga del meu vestit espacial".
Pot haver-hi una campanya més meteòrica de màrqueting per a un rellotge que aquesta? Per això, la marca va començar a publicitar el seu rellotge no només com el més precís de la Terra, sinó de l'espai. A partir de llavors, a més, Omega ser present en la resta de missions espacials.
Per exemple, el comandant de l'Apol·lo 17, Gene Cernan, que va ser l'últim a deixar una empremta humana a la Lluna el 14 de desembre de 1972, portava dos Speedmaster, un a cada braç. Un donava l'hora de Houston, i l'altre, de Txecoslovàquia, el país natal de la seva mare.
No en va, s'ha arribat a conèixer com el
rellotge lunar. I, també per això, hi ha una edició limitada anomenada
Cara Fosca de la Lluna, que disposa d'esfera ceràmica d'òxid de zirconi, el
Cara Gris de la Lluna, amb esfera d'aspecte metàl·lic inspirada en la pols lunar, i el
Cara Blanca de la Lluna, que és blanquinós com la lluna plena.
Amb tot, el rellotge veritablement exclusiu (i car) és l'autèntic que portaria Aldrin en el seu passeig selenita, l'
Speedmaster Chronograph Calibre 321 de 42 mm i corda manual. Un rellotge sobre el qual, per cert, es desconeix el seu parador, tal com explica Simon Gardfield en el seu llibre
Cronometrats.
Font: Alakaciencia