19/12/2017

Elon Musk revela l’aspecte a cos complet del nou vestit espacial d’SpaceX

El director executiu i fundador de SpaceX, Elon Musk, ha compartit la millor imatge fins ara del primer vestit espacial de la seva companyia, aquest que faran servir els astronautes que viatgin a les seves naus cap a l'Estació Espacial Internacional i, potser, algun dia a Mart.

Elon Musk revela l'aspecte a cos complet del nou vestit espacial d'SpaceX

Musk ha publicat fa uns mesos en el seu perfil d'Instagram la primera foto a cos complet del vestit espacial d'SpaceX, al costat de la nova versió de la nau Dragon que està dissenyada per portar una tripulació a bord, una nau espacial de aspecte futurista que va ser desenvolupada per la companyia perquè els astronautes puguin arribar còmodes i fora de perill a l'estació espacial.
En la seva publicació a Instagram, Musk va descriure la foto com "el vestit espacial dels astronautes al costat de la nau tripulada Dragon", recordant que el que veiem és un vestit real que funciona, no un prototip.

Elon Musk revela l'aspecte a cos complet del nou vestit espacial d'SpaceX

No obstant això, aquests vestits no estan dissenyats per a realitzar caminades espacials, sinó que més aviat estan equipats per protegir els astronautes en cas d'emergències com una despressurització sobtada de la nau.

Elon Musk revela l'aspecte a cos complet del nou vestit espacial d'SpaceX

SpaceX va contractar a José Fernández, responsable de crear vestits de personatges dels X-Men i Avengers per dissenyar els seus vestits a mitjans de 2016. La carrera espacial de la companyia van tan ben encaminada que recentment va dur a terme l'aterratge vertical número 16 de un coet Falcon 9 després de viatjar a l'espai. Seria estrany que no aconseguissin l'aterratge.
La companyia espacial de Musk planeja realitzar el seu primer viatge tripulat al mes de maig d'aquest 2018.

Font: Gizmodo