20/06/2017

Emagina i Gran Centre Granollers

 

Emagina ofereix facilitats als comerços de Gran Centre

A partir d’ara, els comerços adherits a l’associació Gran Centre de Granollers podran gaudir del servei de fibra òptica d’Emagina en unes condicions econòmiques especials. L’associació de comerciants i l’empresa de telecomunicacions del Grup Estabanell han signat un conveni que els oferirà diversos avantatges.

D’entrada tindran gratuïta la quota d’alta, valorada en 90€. També gaudiran d’un descompte del 100% en la quota del servei de fibra òptica del primer mes. I, addicionalment, si el nombre de comerços que contracten els serveis d’Emagina és superior a 50, se’ls aplicarà un descompte del 10% en la quota mensual d’Internet de forma indefinida.

El conveni es va signar el passat divendres 16 de juny a 1/4 de 10 del matí a la seu d’Emagina al carrer del Rec. El van signar Josep Solé, director d’Emagina, i Laura Sabatés, presidenta de l’associació Gran Centre de Granollers.

No és el primer cop que Emagina signa un conveni d’aquest tipus, ja que també ha facilitat en altres ocasions la connexió amb fibra òptica a d’altres associacions de comerç, com l’associació Tona punt de comerç o la Unió de botiguers i serveis de Centelles.

conveni emagina - gran centre granollers