15/03/2016

Festival MiniBeat

Encara queden dies, pero des de Badabum us volem informar del Minibeat, un nou festival musical infantil que es durà a terme el pròxim 24 d’abril a l’entorn de Roca Umbert de Granollers.

Comptarà amb caps de cartell com Joan Colomo, Za! i Nyandú entre moltes altres bandes de pop i rock que actuaran durant el dia.

festival musica infantil minibeat badabum.cat

Cartell mini beat

Una proposta dirigida a un public familiar on petits i grans podran gaudir de concerts, tallers, concursos, projeccions i molt més. Hi haurà espais per nadons, zona de pícnic i un munt d’activitats per gaudir durant tot un dia dedicat a la música.

L’objectiu del festival és fer arribar propostes innovadores d’entreteniment i experiències relacionades amb la música en família. Promoure valors com la creativitat i la cultura com a fonaments en la música en directe i oferir la possibilitat de tocar instruments musicals a través de tallers.

Està organitzat per Arcada Koncerts, Sergi Palau, Josep Arnan i Xavier Font amb la col·laboració de lajuntament de Granollers, Roca Umbert i associacions, entitats i escoles de música.

Per més informació i per comprar les entrades anticipades, consulteu la seva pàgina web MiniBeat.

No us el deixeu perdre!!

L'entrada Festival MiniBeat ha aparegut primer a Badabum.