09/11/2016

Fira de la muntanya

Un any més arriba la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra 2016, on aquest any us ofereix un munt d’activitats pels nens i nenes, que els connectaran amb la natura i l’esport.

Rocòdrom, circuït d’aventura, un taller sobre el bosc, espectacles de titelles, rondalles, tir amb arc, escola de ciclisme i molt més us esperen al Recinte Firal el Sucre de Vic i a L’Esquirol i Tavertet. Consulteu les activitats a www.vicfires.cat.

Pel què fa al Recinte Firal El Sucre de Vic, estarà obert els dies 11, 12 i 13 de novembre i tindrà dues àrees expositives: la de Esquí i Esport, destinada a les mostres comercials d’empreses relacionades amb la muntanya com estacions d’esquí, agències de viatge, botigues de roba i material esportiu, i La Fira del Llibre de Muntanya, que acollirà a diverses empreses del món editorial. A aquestes dues àrees cal sumar-hi el Mercat d’Ocasió, que s’ubicarà a l’entrada del recinte i on s’hi podrà adquirir roba i material de segona mà provinent de particulars i també hi haurà una zona outlet, amb material de botigues d’esports.

Al Recinte Firal també es faran altres activitats com conferències, presentacions de llibres, sessions de contacontes, col·loquis, projeccions de curtmetratges, Open Bloc d’Escalada, escalada a la xemeneia d’El Sucre i boulder infantil.

Podeu consultar totes les activitats infantils AQUÍ.

Fira de la muntanya a Vic

L'entrada Fira de la muntanya ha aparegut primer a Badabum.