04/01/2018

Hàbits saludables per aquest 2018

Acabem d’entrar al 2018 i, tal com vam parlar a la darrera entrada del blog, arriba el moment de posar en marxa aquells propòsits que vam escriure a finals de l’any passat. Un d’ells, podria ser adoptar nous hàbits saludables per cuidar el cos i aconseguir el benestar físic i mental. A vegades no ho sembla, però canviar els costums més insignificants pot marcar una gran diferencia a la nostra vida diària.

  1. Canvia els teus snacks: És important canviar els sucres processats pels naturals. En comptes de comprar una xocolatina a la màquina de la feina, emporta’t una peça de fruita de casa.
  2. Adéu al pa blanc: Procura consumir productes integrals, ja que tenen al tenir més fibra t’ajudaran a fer la digestió i t’ompliran més.
  3. Beu aigua suficient: La quantitat que hem de beure varia en cada persona. S’aconsella beure’n entre un litre i dos diaris, una quantitat que equival a 6 o 8 vasos al dia, aproximadament.
  4. Obliga’t a caminar més: Ja sigui per anar la feina o baixant una parada abans de l’autobús. Si evites ascensors i escales mecàniques aprofitaràs per fer una mica d’exercici.
  5. Rutina nocturna: Intenta anar-te’n a dormir sempre a la mateixa hora per evitar el que s’anomena jet lag social. Apaga el mòbil 30 minuts abans de posar-te al llit, dormiràs i descansaràs molt millor.
  6. Llegeix un llibre: Apaga el mòbil i endinsa’t en les pàgines d’un bon llibre. Els experts asseguren que disminueix l’estrés i et sents més satisfet i disposat a ajudar els demés.
  7. Hidratació: A part de beure aigua, utilitza cacau i crema corporal per evitar la sequedat de la pell.
  8. Seu a prop de la finestra: Treballar amb llum natural, sempre que es pugui, t’ajudarà a ser més productiu i a dormir millor. Si hi ha un planta, millor, t’aportarà positivitat.
  9. Posa’t crema solar i ulleres de sol: Encara que no estiguis a la platja a 40º, utilitza crema solar és crucial per prevenir el càncer de pell. Les ulleres de sol, a més de ser tendència, et protegiran dels raigs UVA.

Font i foto: Ticbeat.