03/06/2021

Hola ANNA M., el resultat del Test Antigènic Ràpid que et van fer el dia 2 de juny és NEGATIU i, per tant, segons aquesta prova, no tenies COVID-19 en aquella data.

Aquest tres de juny del 2021, a les 11.34 del matí, la meva dona ha rebut un missatge SMS del CATSALUT pel qual se li informava que el resultat del seu test d’antígens que s’havia realitzat el proppassat dia 2 de juny d’enguany (ahir) era NEGATIU.

Lloable l’esforç d’informar al ciutadà dels resultats mèdics de manera ràpida i telemàtica, molt, sobretot si tenim en compte que ella no se n’havia fet ahir cap de test d’antígens.

La meva dona i jo hem pensat que valia la pena informar al nostre CAP de l’error ja que possiblement una altra persona devia estar nerviosa i intranquil·la esperant impacient per conèixer el resultat de la seva prova d’antígens.

Al CAP, després d’explicar-los l’afer se n’han desentès i l’han instada a trucar ella mateixa al 061 per informar de l’error. Bona ciutadana com és ho ha fet.

Després d’explicar la història a dues persones l’han passat amb una tercera a la qual li ha hagut de repetir la mateixa història, amb número de DNI, CIP, dades personals, etc. Vaja, com si truqués a una companyia de telefonia, a un banc o a una elèctrica per conèixer la tarifa elèctrica.

L’interlocutor li confirma que se li ha enviat un SMS i que el resultat de la prova d’antígens és NEGATIU i que pot estar tranquil·la...

La meva dona, ja amb la paciència a punt d'esgotar-se li torna a explicar el que fa al cas, que no s’ha fet cap prova d’antígens i que tot plegat deu ser un error. Llavors , per sorpresa, l’interlocutor li demana si recorda haver-se fet la prova...

L’interlocutor li torna a explicar impertorbable a la meva dona que, tranquil·la, que el resultat és NEGATIU i que el missatge SMS era per a ella.

A principis de gener, tant ella com jo ens varen fer una prova d’antígens per contacte directe amb un contagiat de covid. La prova es va realitzar a principis de gener d’enguany i ja se’ns va informar en el seu moment, fa sis mesos, que el resultat ERA NEGATIU.

Assabentat l’interlocutor d’aquest prova de feia sis mesos li diu que vaja, que deu ser l’SMS d’aquella prova. Collons, pitjor no ho pot posar. O bé la meva dona ha estat informada per error del resultat d’un test d’antígens d’una altra persona o bé se li ha informat del resultat d’una prova feta sis mesos enrere.

Al final, com que l’interlocutor del 061 no entenia res de res (segur que abans havia treballat en una plataforma de telefonia) i anava a la seva bola repetint como un pollo sin cabeza les mateixes bajanades, la meva dona l’ha acomiadat impotent deixant-lo amb el seu protocol de pas sucat amb oli i explicnat-li educadament per on se’l podia fotre.

Valguin aquestes línies per informar a alguna Anna Maria que s’hagi fet el test d’antígens ahir (2 de juny de 2021) que el seu resultat és NEGATIU i que no cal que faci quarantena. Feu córrer el missatges per les putes xarxes socials a veure si salvem algú d’un immerescut confinament de 14 dies que no li toca.

Si apareix, no sé si val la pena que truqui enlloc de CATSALUT, igual li venen una enciclopèdia o li canvien la tarifa elèctrica.

Rock me mama