03/05/2018

La nova bateria d’ABB per autoconsum a la llar

La nova solució d'emmagatzematge i inversor REACT 2 d' ABB inclou una bateria de ions de liti d'alta tensió amb una llarga vida útil i una capacitat d'emmagatzematge de fins a 12 kWh. La solució modular pot créixer amb les necessitats de qualsevol llar de 4 kWh a 12 kWh i reduir significativament les càrregues d'electricitat gràcies a 01:00 autosuficiència energètica assolible de fins al 90%.
La inclusió d'una bateria d'alt voltatge (200 V) brinda més fiabilitat i fins a un 10 per cent més d'eficiència del sistema en comparació amb les alternatives de menor voltatge (48 V).
Tarak Mehta, president de la divisió de productes d'electrificació d'ABB, assegura que "sabem que els prosumidors volen aprofitar l'energia i emmagatzemar-la fins que la necessitin. El creixement en l'autoconsum és una de les tendències més interessants en energies renovables, impulsant una major demanda d'emmagatzematge integrat i eficient de la bateria. Hem respost a això amb la nostra nova solució d'alt voltatge, que no només ofereix estalvis d'energia de fins a 90 per cent sinó que es flexiona i creix a mesura que canvien les demandes dels consumidors".
Un dels avantatges de REACT 2 és el seu disseny modular, que pot expandir-fàcilment de 4 a 8 i de 8 a 12 kWh de capacitat d'emmagatzematge per fer front a les necessitats canviants de qualsevol llar, adaptant-se a mesura que creix i lliurant el doble de la capacitat màxima d'emmagatzematge del primer model REACT.
"És aquest avanç incorporat en el disseny de REACT 2 el que el fa ideal per a l'emmagatzematge d'energia solar eficient en energia. A més, la possibilitat d'instal·lar REACT 2 en els costats de CA i CC ofereix la solució perfecta per als sistemes nous o l'adaptació dels sistemes fotovoltaics existents", ha afegit Mehta.

La nova bateria d'ABB per autoconsum a la llar

REACT 2 ofereix flexibilitat d'instal·lació completa, gràcies a les diferents configuracions disponibles. És ràpid i fàcil d'instal·lar amb una simple connexió plug and play i una aplicació per a instal·ladors.

La nova bateria d'ABB per autoconsum a la llar

A mesura que la demanda de solucions energètiques més intel·ligents continua creixent, REACT 2 aprofita la cartera de solucions digitals líder en la indústria, ABB Ability, per proporcionar als propietaris de cases un control complet sobre l'ús d'energia solar.

La nova bateria d'ABB per autoconsum a la llar

Basat en la combinació de REACT 2 i ABB-free @ home, els propietaris poden aprofitar al màxim l'electricitat generada pel seu sistema fotovoltaic, evitant els pics de consum en distribuir la càrrega d'electricitat i mantenir l'ús dins de la capacitat de l'energia aprofitada.

La nova bateria d'ABB per autoconsum a la llar

REACT 2 transfereix la informació sobre energia solar, consum domèstic i estat de la bateria a través d'una xarxa sense fils a punt d'accés al sistema ABB-free @ home, que després pot controlar altres dispositius, inclosos calefacció, il·luminació i música. Fins i tot es pot utilitzar per alimentar solucions de càrrega de vehicles elèctrics, com la nova caixa ABB AC, i activar noves funcionalitats intel·ligents basades en informació energètica.
Per àrees amb fonts d'alimentació no fiables, REACT 2 també ofereix una funció de suport per garantir l'energia en cas d'apagada.

Font: El Periódico de la Energía