02/03/2018

Les 10 millors pel·lícules pels amants de la cuina

Aquest diumenge 4 de març se celebra un any més la cerimònia dels Oscars, un dels esdeveniments més cèlebres i esperats pels amants del cinema. Actualment, existeixen pel·lícules de tots els gèneres: ciència ficció, comèdies, drames, documentals, acció… però també hi ha films on el personatge principal és el menjar. Per això avui, us hem seleccionat una llista amb 10 pel·lícules que tot amant de la cuina gaudirà veient.

10. Julie & Julia (2009): Una comèdia romàntica, protagonitzada per l’actriu Meryl Streep, que explica la vida de Julia Child, una de les millors chef de la història.

9. Chef a domicilio (2014): Aquesta comèdia explica la història d’un chef que, en perdre la seva feina, decideix crear un restaurant ambulant dins d’un camió.

8. Toast (2010): Un noi busca trobar l’amor del seu pare mentre aprèn els secrets de la cuina. Un drama que transcorre entre sabors, amor, família i noves sensacions.

7. Ratatouille: Guanyadora d’un Oscar a la millor pel·lícula d’animació, Ratatouille és protagonitzada per una rata que somia en convertir-se en chef. Aquesta s’associa amb el fill d’un famós chef de la ciutat, amb qui cuinarà tot tipus de receptes.

6. Deliciosa Martha (2001): Una comèdia romàntica alemanya que explica la història d’una chef excel·lent que ha de fer-se càrrec de la seva neboda quan mor la seva mare.

5. Sin reservas (2007): Tot i estar basada en Deliciosa Martha, aquesta versió nord-americana s’allunya de l’original per donar-li un toc diferent. Sabor, conquesa i amor són els seus ingredients principals.

4. Chocolat (2000): Si el teu aliment preferit és la xocolata, aquesta és la teva pel·lícula. Les delícies de xocolata de la protagonista s’enfrontaran constantment a les tradicions d’un poble conservador.

3. Bon appétit (2010): Una aventura d’un excel·lent chef que ha d’escollir entre seguir amb l’èxit de la seva carrera o arriesgar-se per la dona de la seva vida.

2. Las mujeres arriba (2000): El film gira al voltant d’una parella unida per una mateixa passió: la cuina. Barreja amor, amistat, diversió i fins i religió. No podràs deixar de veure-la si t’agrada la cuina brasilera.

1.Charlie y la fábrica de chocolate (2005): És una bomba d’exquisitats que no et deixarà pensar en res més que no siguin dolces receptes de xocolata.

Font: Vix