28/03/2017

Maleta art + escola + buit

En el marc del programa Art i Escola, i seguint la línia de la maleta pedagògica ART + ESCOLA + LLUM, ACVic Centre d’Arts Contemporànies posa en funcionament la maleta didàctica ART + ESCOLA + BUIT, un element més per promoure la presència de l’art a l’escola i fomentar la col·laboració entre els diferents agents implicats.

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de facilitar als educadors uns materials senzills i lleugers per poder dur a terme a l’aula algunes de les experiències més significatives que han desenvolupat les 28 escoles implicades en l’edició ART I ESCOLA 05.

La maleta està adreçada a tots els centres educatius, centres d’art, entitats o agentsque vulguin utilitzar aquest recurs per desenvolupar activitats educatives, artístiques o lúdiques entorn del BUIT.

La maleta és un servei gratuït d’ACVic i cal sol·licitar-la a través del correu  educacio@acvic.org o trucant al 93 885 37 04.

La Maleta ART + ESCOLA + BUIT és un projecte d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies i el disseny i construcció de la maleta són de l’empresa Materials Educatius.

 + info: artiescola.cat

 www.acvic.org

L'entrada Maleta art + escola + buit ha aparegut primer a Badabum.