29/11/2016

Més consells per fer durar més la bateria

Sovint en aquest blog ens agrada donar-te consells que anem trobant perquè no se’t cansi la vista davant de les pantalles o per fer durar més la bateria del teu mòbil. Avui ens centrem en aquest segon tema, així que… atent a aquests hàbits que estan fent malbé la teva bateria:

Tenir el mòbil a altes temperatures. En general, que els dispositius electrònics se sobreescalfin pot ser un problema. Jocs d’alts requeriments en mòbils limitats poden representar un gran escalfament i, per tant, fer fallar la bateria. Si t’hi trobes, et pots descarregar apps que t’indiquin la temperatura del telèfon en cada moment i mirar-les sobretot quan jugues, veus streaming o el mòbil es carrega.

Carregar-lo diverses vegades. No és exactament veritat que anar fent càrregues curtes al mòbil perjudiqui el seu cicle de vida. La qüestió és no forçar cicles de càrrega amb massa freqüència. Si consumeixes molta bateria per les aplicacions que fas servir i la carregues més d’un cop al dia, la bateria se’n ressenteix. De fet, cada cop que es carreguen, es van debilitant.

Deixar que la bateria arribi al mínim. Normalment, les bateries guarden un mínim d’energia, fins i tot sdepsrés que aparegui el 0% i s’apagui el mòbil. Però si la bateria real arriba al 0% de càrrega, no podràs tornar a encendre el dispositiu i hauràs de recórrer al servei tècnic per solucionar-ho.

 

Font: Tecnovedosos