Segurament molts de vosaltres ja haureu acabat les vacances o estareu a punt de fer-ho. Per a molts, torna la rutina i amb ella els dinars a la feina. Per això us recomanem aquest article de la revista Vitonica que recopila receptes saludables, extretes de webs com Directo al paladar. Us serà molt útil a l’hora de pensar els vostres tuppers.
Un d’aquests plats és l’amanida de quiona amb vedella i alvocat. Bàsicament consisteix en cuinar la quinoa, fer el filet de vedella a la planxa o a les graelles, tallar-lo, i barrejar-hi trossets de verdures fresques: pebrot, enciam, tomàquet, alvocat i ceba tallada a juliana. Amaniu-ho al gust. Amb suc de llima, per exemple. Els més atrevits, hi podeu posar una mica de salsa picant.
O què us sembla un sàndvitx de pollastre i canonges? Una recepta interessant per aprofitar les sobres del pollastre que heu cuinat durant el cap de setmana, per exemple. L’entrepà s’ha de fer amb pa de motlle rústic perquè aguanti bé el pes dels ingredients. El torrem. A la part de baix hi unteu mostassa i a la de dalt, maionesa. Hi col·loqueu unes rodanxes de tomàquet i les fulles de canonge. Finalment, a sobre hi van els talls de pollastre. Fàcil, ràpid i gustós.
Aquestes són dues idees de plats sans per emportar-se a la feina i fer més passadora la tornada a la rutina. Proveu-les de fer amb els productes d’Arderiu La Carn, i ja ens ho explicareu!