21/11/2016

Presentació de l’estudi sobre la fàbrica de cadires Guàrdia de Tona i La Corbadora d’Arbúcies. Museu de la Torneria, Torelló 19 de novembre de 2016..

Cultura Viva 2016. IV Jornada de la Recerca etnològica a la Catalunya Central. Lloc: Museu de la Torneria de Torelló. Jornades organitzades pel Museu del Ter de Manlleu.
Presentació al Museu de la Torneria de Torelló
La jornada “La recerca etnològica a la Catalunya Central” forma part del programa Cultura Viva, que és una iniciativa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya. Cultura Viva retorna així a les comunitats que han estat objecte d’estudi els coneixement que elles mateixes han contribuït a crear. El programa es desenvolupa, al llarg de l’any, per tot el país.
La jornada es farà el proper 19 de novembre al Museu de la Torneria de Torelló i ha estat organitzada conjuntament entre el Museu de la Torneria i el Museu del Ter. A la jornada de la Catalunya Central s’exposaran recerques de temàtiques etnològiques diverses realitzades a les comarques d’Osona i el Ripollès. La jornada és gratuïta i està adreçada als investigadors, però també a totes les persones que poden tenir interès en la recerca etnològica de la Catalunya Central.

Treballadors d'una fàbrica de cadires. El propietari assegut al centre.