18/04/2018

Què menjarem? 🤔 Tendències d’Alimentaria

Aquesta setmana, tal com ja us vam anunciar a l’entrada passada, hem estat a la Fira Alimentaria de Barcelona. Hem estat a la Gluten Free àrea presentant els nostres productes elaborats sense gluten i hem compartit stand amb l’Associació Celíacs de Catalunya i amb altres empreses que, com nosaltres, estan compromeses amb el col·lectiu celíac, com és el cas de Mdalen, Bodevici, Algood Gastronomia o Sempio Spain. Estem molt contents amb totes les visites que hem rebut i amb l’acollida dels nostres productes. 😊

Durant aquests 4 dies, les protagonistes de la Fira han estat la innovació i la creativitat. Per això us mostrem algunes de les tendències que més s’han vist en el gran aparador mundial de l’alimentació.

  1. Preocupació per la sostenibilitat: La reducció de sucres i de grasses i la febre per tot allò eco sembla que ha arribat per quedar-se. ♻
  2. Bojos pel coco: Aquest ingredient és tendència a nivell internacional gràcies a la recerca de grasses i sucres alternatius. Les marques busquen treure’n partit i per això l’hem vist en forma de galetes, sucs, sopes, snacks i mil formes més… 🥥
  3. Dolços convertits en gelats: marques clàssiques com Toblerone, Kit Kat o Oreo han presentat la versió gelada de les seves famoses galetes i xocolatines. 🍨
  4. Aposta pel retro: Les firmes busquen fiabilitat i reputació mirant al passat, amb un retorn als origens, tant en el contingut com en l’envoltori. 🔙
  5. Snacks per a tot: Les arns seques (una tendència americana que comença a despuntar aquí) i tota mena de galetes i productes salats per picar entre àpats estan guanyant terreny. A més, amb les seves versions sense calories. 🍪

Gràcies a tots per visitar-nos, ens ha encantat ser-hi de nou! ♥

Font: La Vanguardia

alimentaria2018_1p-680x442