24/12/2020

Tancat perimetralment i emprenyat com una mona

Essent realistes, al govern de la Generalitat li importa un rave que el sector de l’hostaleria del Ripollès i la Cerdanya tanqui portes en aquest confinament perimetral i, a més no té cap vergonya, d’anunciar uns ajuts extraordinaris (?) de quatre milions d’euros per a Ripollès i Cerdanya que, repartits, no arriben ni a mil euros per establiment. Quatre milions de merdes.

Controlar els brots a misses dites sembla l’especialitat d’aquest desgovern. Recordo al març al senyor Trilla dient que els casos de Covid-19 a Catalunya, a molt estirar no passarien de deu o quinze casos. Sàbies paraules i tant desencertades com la barra que té de sortir cada dos per tres a TV3 opinant sobre un tema que, evidentment, no domina.

Sembla que el desgovern està més preocupat pel dia de les eleccions que no pas de salvar vides o l’economia del país, que ve a ser el mateix.

Recordem que el desgovern, en la primera tongada de morts a les residències de gent gran d’aquest país va dir ho sento mentre s’encongia d’espatlles, és a dir, que us petin. Tremp 61 morts i a moltes residències, entre elles Sant Joan de les Abadesses, tornem a estar en un preocupant i desesperant augment de morts entre la gent gran.

Etcètera, etcètera, etcètera. Jo mateix he sofert la mort del pare infectat de Covid-19 en un hospital públic mentre es recuperava d’una fractura de fèmur. I el meu cas és un més entre milers.

Si ningú del desgovern no paga penalment per aquest desgavell i descontrol és que o tots som idiotes o que tots som idiotes. Ja sabeu allò qui és més boig, el boig o el boig que segueix al boig.

No es pot governar un país, deixar desateses les comarques perifèriques, la gent gran, el sistema sanitari, les infraestructures i un llarg etcètera de mancances i continuar insultant amb ajuts de quatre milions de merdes. Recordem que als set-cents mil autònoms de Catalunya se’ns va prometre set milions d’euros d’ajuts, dividint, 10 euros per barba. De puta mare.

Podríem seguir, tots podem posar el nostre cas, la nostra experiència, però tot va a parar allà mateix, no tenim govern, van a cegues, no en tenen ni idea, els importa un rave la ciutadania. Recordem que en plena pandèmia, els nostres representants es varen apujar el sou i no han renunciat a dietes ni desplaçaments.

Avui hi haurà concentració a Ripoll, TV3 enviarà algun corresponsal i se’ns veurà com els pagesos oblidats de la reserva que, a no tardar, repoblaran gent d’altres indrets per pura i simple desaparició de la nostra gent i dels nostres negocis.

Demano públicament responsabilitats legals per les vides perdudes i l’economia ensorrada per tan mala gestió.

Avui, a les envistes de Nadal, tancat perimetralment i acollonit per tant virus i per tant incompetència, per tants mesos de confinament, estic emprenyat com una mona.

Rock me mama