Properament posarem a la venda la carn de boví Angus. Per això en aquest post recopilem informació sobre el seu origen i les seves qualitats.
La raça de boví coneguda com carn Angus és originària d’Escòcia, i més en concret, de la localitat que li dóna nom, Angus. La gran expansió de la raça es va produir al segle XIX i és freqüent trobar-la a Sud-Amèrica (Argentina i Uruguai), on la denominen Aberdeen Angus, i a Amèrica del Nord (Estats Units i Canadà), on se la coneix com Angus Negre.
Els animals de la raça Angus es caracteritzen per tenir pelatge de color negre (en ocasions, vermellós) i per no tenir banyes (és a dir, per ser una raça motxa). La carn que s’obté d’aquests animals té un gust intens i, tot i que en altres punts del món el seu consum és freqüent tal com hem comentat, a Catalunya no es comercialitza habitualment.
A nosaltres ens agrada pel seu gust exquisit, la seva suculència i el seu excel·lent grau de “marmoració” (és a dir, que el seu greix està infiltrat en el múscul proporcionant a la carn d’Angus el seu característic vetejat).
Tenim un granger de quilòmetre zero que en cria i per això a partir d’aquest dijous la trobareu a Arderiu la Carn. Tant per peces, al tall, com en hamburgueses.
Seguint amb la nostra idea de millorar els productes i fer-los mes saludables, estem incorporant nous tipus de carn, com va ser la ibèrica fa poc i ara l’Angus… Com sabeu, també vetllem perquè tots els nostres productes elaborats siguin sense colorants ni conservants químics i sense gluten.