28/10/2016

Truc: fes que la bateria del mòbil duri més

Apps, jocs i la varietat de serveis dels telèfons mòbils d’avui en dia fan que gastem molta bateria. I sempre, llei de Murphy, et quedes amb només un 10% de càrrega en el moment menys oportú.

Si tu també t’hi trobes, et llistem unes recomanacions que hem trobat i que t’ajudaran a optimitzar bateri:

Com la gastes? Mira quins elements del mòbil consumeixen més energia. La pantalla, WhatsApp, Youtube, Facebook i Skype tenen molts punts de ser els que més gasten.

Desactiva la localització. També és convenient apagar les funcions GPS i qualsevol altra aplicació que necessiti la localització, ja que gasten molt.

Ajusta la lluminositat de la pantalla. Com menys lluminositat, menys consum d’energia.

Bloqueig en menys temps. Si la pantalla es bloqueja de seguida, evitaràs tant consum de bateria.

Desactiva la vibració. A les trucades, a les notificacions i a les funcions tàctils.

Redueix les notificacions. Fan que la pantalla s’il·lumini o s’activi algun so i, per tant, no et permeten optimitzar energia.

Evita apps que treballin en segon pla. Són les que treballen tot i no ser utiltzades. Vés a Configuració/General/Actualització en segon pla per tal de desactivar-les.

Apaga el Wi-Fi i el Bluetooth. I és que el telèfon mòbil provarà de connectar-s’hi sempre, cosa que és un consum d’energia inútil.

Activa el mode estalvi d’energia. Hi ha telèfons amb Android que incorporen una funció per economitzar bateria. Quan el dispositiu detecta que s’està acabant, comença a reduir la lluminositat de la pantalla i la vibració.

Font: Tecnovedosos