10/09/2015

Votaré CSQEP a pesar de…

Votaré CSQEP a pesar de preteses estrelles mediàtiques amb cueta que visiten, massa sovint pel meu gust, Catalunya, fent-me passar certa vergonya.
I votaré CSQEP per la, bona no, boníssima gent que des de les bases (no tant des de les cúpules) i amb el carnet d'EUiA o ICV mantenen viu l'esperit integrador i transformador del PSUC.
Votaré perquè l'Ada Colau demostra que si que es pot i pels independents, bases de "Podem" i entitats diverses que omplent d'il•lusió i idees aquesta candidatura, i perquè des d'identitats diferents sempre hem defensat que Catalunya ha de ser el que els catalans vulguem decidir.

Senyor Iglesias, si té per gust venir a Catalunta a donar un cop de mà, miri que no sigui al coll. Primer de tot que algú li expliqui com és aquesta Catalunya diversa de la que fa bandera CSQEP. Aquí els orígens o els cognoms no predisposen la identitat, ni el vot. No apel•li a la identitat, que això ja ho fèia un senyor anomenat Lerroux...

Crec en la confluència entre les forces de l'esquerra. Però no ens arroncem per modes electorals ni ens deixem enlluernar per presències mediàtiques. A vegades són molt més fiables i duradores del que semblen les coses que s'han anat edificant durant dècades d'esforç, reflexió i experiència.
No hem d'alliçonar ningú, però tampoc ens hem de deixar alliçonar, i menys pels que no tenen clars determinats debats ja superats.